Geluk zit in een klein boekje

Toen ik jonger was, schreef ik dagboeken vol! Al die drukte in mijn hoofd, de vragen, de onzekerheden, het moest ergens naar toe. Later las ik, dat op die manier schrijven, expressief schrijven heet. En, dat het goed voor je is.

Dagboekschrijven heeft mij veel gebracht. Maar het bijhouden van een beeldend dagboek brengt mij nog veel meer.

Tekenen, schilderen, collages maken. Bezig zijn met kleuren en vormen. Muziek opzetten, niet na hoeven denken en de tijd vergeten. Alles wat mij dwars zit en vast zet weer los maken en weer in beweging zetten.

Dat ik dat door mag geven maakt me gelukkig. Wil je ook weten hoe jij dat kunt doen? Doe dan mee met mijn online cursus beeldend dagboek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s